KAMPANJE I NOVEMBER

  • Støping av skinne til over- og underkjeve
  • 8 stk blekesprøyter
  • Ord pris 4 249,-    Nå kr 2 900,-

Danne et rent grunnlag til tannblekingen

Før vi gjennomfører en time til tannbleking er det nødvendig med en undersøkelse. Dette er for å sjekke tennene dine og tannkjøttet, for å forsikre oss om at tannbleking vil være en god løsning for deg. Har du nylig gjennomført en undersøkelse (innen de 6 siste måneder) kan du ta med journalutskrift fra forrige besøk. Hvis ikke, kan vi tilby deg en undersøkelse hos oss. På denne timen foretar vi en klinisk undersøkelse, tar røntgenbilder og renser grundig slik at overflødig misfarging som vil kunne ligge i veien for blekemiddelet blir borte. Våre renser vil kunne forbedre resultatet i prosessen din med tannbleking. Eventuelle funn som hull må behandles for din sikkerhet, før du kan gå i gang med tannblekingen.

Når du nå skal gå i gang med tannblekingen er det viktig at dette skjer på en trygg, profesjonell og effektiv måte.


TRYGT

Våre dyktige fagfolk har valgt ut et blekemiddel som er trygt for deg å bruke. Blekemiddelet vi benytter får du ikke tak i hos andre leverandører. Det forutsettes at du enten nylig har vært hos tannlegen eller bestiller en undersøkelse hos oss. Dette er fordi vi ønsker å forsikre oss om at tennene dine tåler tannbleking.

 

PROFESJONELT

På klinikken tar vi avtrykk av tennene dine og støper spesialtilpassede skinner for deg. Vi bruker et blekemiddel som heter White Dental Beauty til hjemmebleking. Blekemiddelet kan oppbevares i romtemperatur og har markedets lengste holdbarhet.


 

TIDSEFFEKTIVT 

Vi tilbyr ulike tannblekingsbehandlinger ut i fra hvor sensitive tenner du har. Behandlingene spenner fra 30-90 min og opptil 2-4 timer. Felles for dem alle er at de må gjentas daglig eller annenhver dag over en periode frem til ønsket resultat er oppnådd. For de som ønsker å ta behandlingen mens man sover tilbyr vi også nattbleking.

Skinnene holder i utgangspunktet i flere år og kan gjenbrukes.  

Navn:

E-post:

Telefon:

Ønsket klokkeslett:

Vi kontakter deg for første ledige time på ønsket klokkeslett. Har du ingen ønsker for klokkeslett, lar du feltet stå åpent. Har du eventuelle beskjeder til oss kan du skrive de inn her: